Internet v Praze

31.05.2016 13:05

Internet Praha

Internet v Praze patří k velmi poptávaným službám obyvatel Prahy. Připojení k internetu se stalo nezbytnou součástí našich životů a proto není divu, že všechny domácnosti potřebují připojení k internetu. Jak tedy vybrat tu nejvhodnější nabídku v záplavě nabídek všech poskytovatelů?

ADSL internet je jistota

Připojení k internetu pomocí ADSL je největší klasikou a to z několika důvodů. Za prvé je ADSL internet ze všech druhů připojení naprosto nejstabilnější. Jelikož jsou data převáděna pomocí kabelu, nehrozí zde žádné riziko výpadků. Jakékoliv nepříjemně klimatické změny, jako je prudký déšť, či vítr neovlivní stabilitu internetového připojení, narozdíl od Wifi, či mobilního internetu.

internet praha

Pokud má být řeč o nejvhodnější rychlosti internetu, je opravdu individuální. Některým stačí bohatě rychlost připojení 10Mb/s, která bohatě postačí pro práci na PC ve smyslu sledování filmů, stahování hudby a tak podobně. Pokud pracujete s velkým objemem dat, je třeba počítat s vyšší náročností stahovaných dat. Společnost Internet Praha nabízí neuvěřitelnou rychlost 40Mb/s, což je téměř dvojnásobek rychlosti, kterou nabízí konkurence. Pracujete-li s velkým objemem dat, je toto připojení pravou volbou.

Kolik platit za internet v Praze?

Internetové připojení je placeno paušálně, tudíž každý měsíc platíte za určitý datový objem. U připojení ADSL je tato částka fixní, zatímco u mobilního internetu máte omezené množství dat. Internet Praha nabízí za částku 449 Kč měsíčně velmi dobrých 40 Mb/s, takže lze říct, že lepší nabídku stěží dostanete. Internetové připojení této firmy je dostupné navíc ve všech městských částech i v blízkém okolí Prahy. Před podpisem smlouvy jenom důkladně doporučujeme dobře si promyslet délku smluvního úvazku. V případě, že máte v plánu stěhování, doporučujeme sečkat se zřízením internetu do té doby, než budete přestěhovaní. Vyhnete se tak zbytečným komplikacím a možným nepříjemným poplatkům.